Toerweekend 2019

23
september
2018
Toerweekend 2019
Geen reacties

Toerweekend 2019

Aan alle leden van MC Ruurlo, die graag mee willen met een toerweekend naar Luxemburg;

Gisteren met Rein even op en neer met de motor naar Luxemburg geweest. (was geen straf) We hebben een nieuw hotel gevonden. Het ligt aan de rivier de Sauer. Aan de overzijde ligt Luxemburg. Hotel Hauer ligt in de plaats Bollendorf. Een brug ligt op 100 meter afstand van het hotel en daar is op de hoek ook een benzinestation. Het hotel ziet er schoon uit en de kamers en douche zijn fris. Het ontbijt en warm eten ziet er ook prima uit. Je kunt ‘s-avonds een wandeling maken langs de Sauer of links/rechts de stad in. Overdekte parkeerplaats/ garage voor de motor achter het hotel en tevens de mogelijkheid om te sleutelen. Het is 38 kilometer verder dan het vorige hotel.
Ook naar de datum gekeken en dan is donderdag 20 juni tm vertrek op zondag 23 juni de meest geschikte datum. Een week eerder is geen optie (vaderdag en Jan P. jarig en Reurpop) Nog een week eerder 6 tm 9 juni is het Pinksteren en ook het Karel Stegeman toernooi.
We hebben het hotel gereserveerd maar men moet weten met hoeveel personen we komen en of er 1 persoons-kamers nodig zijn. Het is in die periode druk en men wil voor dit weekend weten hoeveel kamers er nodig zijn.
Wil je op deze datum mee dan zou ik z.s.m. willen weten.
Stuur even een bericht van : “Ik ga mee” dat is voldoende en dan kan ik vooraf aangeven hoeveel personen er komen. Ik hoor je denken pfff dat duurt nog 9 maanden en dan kan er wel een baby geboren zijn of komt er wat anders waardoor je verhinderd bent. Dat is overmacht en dat begrijpen de mensen van hotel Sauer ook.  Dus nogmaals stuur even DIT WEEKEND !!! een bericht naar weijenberg121@concepts.nl. of een appje naar 06-45232275
vr. gr. Jan en Rein.
Afdeling Toer MC Ruurlo