Toerweekend Duitsland

Toerweekend Duitsland

In het weekend van 20 t/m 23 juni 2019 organiseert de toercommissie ‘buitenlands toerweekend’. Het doel is om met leden van de motorclub richting de Eifel/Luxemburg te gaan, om daar vooraf uitgezette toertochten te rijden. Het evenement heeft een lengte van 4 dagen (do-zo).

Door het maken van kleine groepen is het voor iedereen toegankelijk, voor de toerrijder of beginnende motorrijder, voor de ‘normale’ rijder en voor de snelle rijders. Je kunt zelf bepalen in welke groep je wilt aansluiten met de toertochten. Het voordeel van toeren in kleine groepen is dat er niemand boven zijn kunnen hoeft te rijden.

Dit jaar gaan logeren we in Hotel Hauer, in de plaats Bollendorf. Het ligt aan de rivier de Sauer. Aan de overzijde ligt Luxemburg. Een brug ligt op 100 meter afstand van het hotel en daar is op de hoek ook een benzinestation. Het hotel ziet er schoon uit en de kamers en douche zijn fris. Het ontbijt en warm eten ziet er ook prima uit. Je kunt ‘s-avonds een wandeling maken langs de Sauer of links/rechts de stad in. Overdekte parkeerplaats/ garage voor de motor achter het hotel en tevens de mogelijkheid om te sleutelen. Het is 38 kilometer verder dan het vorige hotel.

De kosten voor de drie overnachtingen op basis van Half Pension zijn €       per persoon. De kosten voor de overnachting dienen ter plaatse te worden afgerekend.

Voor info van het hotel, klik hier

Voor degene die mee wil kan onderstaand aanmeldings-/inschrijvingsformulier zijn of haar gegevens invullen en vervolgens op verzenden te drukken.

Inschrijfformulier