Toerweekend Duitsland

Toerweekend Duitsland

In het weekend van 21 t/m 24 juni 2018 organiseert de toercommissie ‘buitenlands toerweekend’. Het doel is om met leden van de motorclub richting de Eifel/Luxemburg te gaan, om daar vooraf uitgezette toertochten te rijden. Het evenement heeft een lengte van 4 dagen (do-zo).

Door het maken van kleine groepen is het voor iedereen toegankelijk, voor de toerrijder of beginnende motorrijder, voor de ‘normale’ rijder en voor de snelle rijders. Je kunt zelf bepalen in welke groep je wilt aansluiten met de toertochten. Het voordeel van toeren in kleine groepen is dat er niemand boven zijn kunnen hoeft te rijden.

Dit jaar gaan logeren we in Funfmadelhaus, Hauptstr. 41, 54649, Lambertsberg in het Prumtal (bij Prum) Het ligt nog in het Eifelgebied maar grenst aan buurland Luxemburg.

We hebben kamers gereserveerd van donderdag 21 tot zondag 24 juni 2018.

De kosten voor de drie overnachtingen op basis van Half Pension zijn € 123 per persoon. De kosten voor de overnachting dienen ter plaatse te worden afgerekend.

Voor info van het hotel, zie: www.fuenfmaedelhaus.de/gasthaus

Voor degene die mee wil kan onderstaand aanmeldings-/inschrijvingsformulier zijn of haar gegevens invullen en vervolgens op verzenden te drukken.

Inschrijfformulier