Buitenland toeren 2022

Buitenland toeren 2022

Beste Leden Toerrijder MCR en alle andere geïnteresseerden,

 

Er is dit jaar gekozen om de organisatie in handen te geven van Horizon Motor Reizen.

Het is een organisatie die op een professionele wijze reizen organiseert voor motorrijders en dit doen zij al 25 jaar naar meer dan 100 topbestemmingen in 29 landen.

 

Vanaf heden is het mogelijk om je online aan te melden voor de buitenlandtoeren 2022 van MCR naar Duitsland en Oostenrijk.

 

Exclusief voor leden van MRC heeft Horizon Motor Reizen een reisprogramma samengesteld. Je boekt zelf rechtstreeks bij Horizon Motorreizen en het is aan te bevelen om vooraf op de site het onderwerp “Reizen en het coronavirus 2022” door te nemen met betrekking tot de algemene voorwaarden, waaronder het annuleren in verband met corona maatregelen. Dit item wordt tekens geactualiseerd op basis van de corona maatregelen in de betreffende landen. De financiële verplichtingen en alle correspondentie over je boeking verloopt via deze reisorganisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dieetwensen of overige specifieke vragen.

Indien wenselijk kun je ook bij de aanmelding ook kiezen voor een reis- of annuleringsverzekering via Horizon reizen.

Net zoals vorig jaar is er voor aanvang van de reis een informatiebijeenkomst in het clubgebouw om de laatste details te bespreken, waaronder de kamerindeling.

Aanmelden voor de Duitsland / Westerwald reis kan alleen via onderstaande link en vervolgens is hier alle informatie te vinden.

 

Sluitingsdatum inschrijving Duitsland / Westerwald is: 1 April 2022.

https://www.horizonmotorreizen.nl/op-maat/duitsland/mc-ruurlo-westerwald-2022

 

 

Aanmelden voor de Oostenrijk / Karinthië reis kan via onderstaande link en hier kun je ook alle informatie vinden over de reis.

 

Sluitingsdatum inschrijving Oostenrijk / Karinthië is:  1 Juni 2022.

https://www.horizonmotorreizen.nl/op-maat/oostenrijk-opmaat/mc-ruurlo-tirol-karinthie-2022

 

 

We hopen jullie hiermede voldoende geïnformeerd te hebben en zien jullie deelname graag tegemoet.