Offroad Nieuws

Off road nieuws

 

Wil je ook offroadrijden?

Als je een jaar lang offroad wil rijden, is een KNMV Offroad Startlicentie een goede investering. Hiermee kun je deelnemen aan alle offroadritten die op de KNMV kalender staan vermeld. Maar het is ook een basis sportlicentie waarmee je op alle KNMV-motocrosscircuits in Nederland trainen of aan een club- en/of districtswedstrijd kunt deelnemen. En om te ervaren wat het ONK Enduro inhoudt kun je met de KNMV Offroad Startlicentie zelf drie keer meedoen in de dagstartklasse.

Wil je incidenteel deelnemen aan een offroadrit, dan is het mogelijk om deel te nemen met een KNMV dagpas. Een dagpas voor offroad kost € 27,50 en biedt dekking voor wettelijke aansprakelijkheid voor de deelnemer. Je kunt er ook nog een persoonlijke ongevallendekking (PO) bij nemen voor een meerprijs van € 7,50.

Hier vind je een duidelijk overzicht van de voordelen van de Offroad Startlicentie ten opzichte van een dagpas.

Meer informatie KNMV offroadrijden

Op de KNMV Offroad en Endurokalender kun je zien waar je in Nederland met je offroadmotor terechtkunt. Meer informatie staat in het KNMV Offroad Reglement. Op sommige routes kun je ook met quadvoertuigen rijden. Neem voor alle zekerheid vooraf contact op met de organisator of dit is toegestaan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]