Inschrijfformulier Noppenweekend

Inschrijfformulier Noppenweekend

Inschrijving is gesloten, maximaal deelnemers is bereikt

 

Tot 1 April kunnen de leden van motorclub Ruurlo zich inschrijven met hun introducee (kan later ook nog maar dan loopt u kans dat het vol zit). Na 1 April stellen we de inschrijving ook open voor leden van de BMAC Borculo.

Inschrijving is alleen nog via de site mogelijk. Voor inschrijven zie knoppen onderaan de pagina. Vul hier het inschrijfformulier in. Dit jaar dient het inschrijfgeld direct bij de inschrijving via Ideal overgemaakt te worden.

Ook willen we dit jaar van iedereen een kopie van de zorgpas en id kaart/paspoort hebben dus zorg dat je deze bij je hebt.

Belangrijk: alleen leden van Motorclub Ruurlo of BMAC Borculo welke op 01 januari 2019 lid zijn, kunnen deelnemen. Een uitzondering wordt gemaakt voor inwoners van de gemeente Berkelland, deze kunnen alsnog lid worden om vervolgens deel te kunnen nemen.

Dit jaar is het ook weer mogelijk om een introducee mee te nemen, deze kunnen zich ook gewoon via de site inschrijven. Indien het maximum aantal inschrijvingen is bereikt gaan eigen leden voor en worden introducees op volgorde van inschrijving toegelaten totdat het maximum aantal is bereikt.

Inschrijven voor het Noppenweekend kan door op de knop te klikken: