Eindverslag Toer 2017

19
september
2017
Geen reacties

Eindverslag Toer 2017

Het zit er op voor 2017. Een jubileumjaar want het 50 jarig bestaan van de MCR werd uitbundig gevierd in een grote tent met alles er op en aan. Eten, drinken, muziek enz.

De toercommissie van de MCR had dit jaar een aantal mooie ritten uitgezet voor de toerders.

We begonnen met de Paastoertocht. Ook een zestal avondritten, een Dauwtoertocht en een Toertocht van 200 km voor de leden. In juni was er weer een geslaagde 4 daagse tocht naar Duitsland-Luxemburg. Geweldige stuurwegen en mooi weer. Tussendoor hadden we nog een Thema avond in het clubgebouw over afdekongevallen. De laatste rit was op zaterdag 16 september. De gehaktballen rit van ongeveer 160 kilometer werd in het clubgebouw afgesloten met een…..… ach vul het zelf maar in. Altijd weer was er voldoende deelname en dat is fijn voor degene die een tocht uitzet.

Met dank aan de commissie en haar leden is 2017 weer positief afgesloten. We hebben genoten en gelachen. Enkele leden vonden het nodig om hun oude trouwe stalen ros in te leveren voor een (bijna) nieuwe brommer. Die brommer wordt dan goedkeurend bewonderd bij het clubgebouw terwijl de nieuwe eigenaar er glimlachend uitleg over geeft.

Zoals ieder jaar werden er weer 3 prijzen uitgereikt aan de toerders met de meest aantal punten. Gefeliciteerd door voorzitter Henk Nijland werden de volgende toerders:

1e prijs:               Benno Leussink

2e prijs:               Rein Brunsveld

3e prijs:               Bennie Menkhorst.

De prijzen werden aangeboden door motorzaak Mamola Laren en MCR.

Na een oorverdovend applaus werden de prijswinnaars op de foto gezet.

Betekend dit het eind voor de toerders en wordt de motor gepoetst en op stal gezet en wachten we op 2018? Niks hoor de toerders blijven toeren. Meestal op zondag wordt er door groepjes een mooie toertocht gereden door de Achterhoek, Twente of Duitsland. Maar ook gingen er een aantal naar de Dolomieten! Daar kun je geen punten mee scoren voor de MCR toercompetitie maar is wel heerlijk rijden en genieten.

We hopen dat 2018 weer net zoveel toerders of meer trekt. Veel rijplezier!!