Off road nieuws/info

17
juni
2017
Off road nieuws/info
Geen reacties

Off road nieuws/info

Afgelopen weekend werd de MC Ruurlo gebeld door iemand uit het buitengebied: Er werd overlast ervaren door Off Road-rijders die door singels, langs beken enz. aan het rijden waren. Diegene was zeer verbolgen: in broedtijd door zulke kwetsbare gebieden, geen enkel respect voor de natuur!

Het isĀ ons niet duidelijk of het eigen MCR-leden of rijders daarbuiten betreft, (al onze leden zijn aangeschreven!) echter: Laat dit a.u.b. niet gebeuren!!! Voor onze Off Road zijn wij afhankelijk van landeigenaren in de omgeving. Zorg er s.v.p. samen voor dat wij geen problemen hiermee krijgen en een fantastisch evenement moeten schrappen omdat we geen landerijen mogen gebruiken!!!

Met vriendelijke groet,
Bestuur MC Ruurlo

MCR Offroad 2017: Zondag 29 oktober!!!!